Головна » 2017 » Лютий » 28 » Акція «Доброта врятує світ!»
10:10
Акція «Доброта врятує світ!»

Початок весни – це час, коли на перший план виходить краса. Краса природи, що прокидається, і краса Жінки. Відомо, що українські жінки – найкрасивіші в світі. І це не випадково – адже їх краса складається з зовнішньої вроди та внутрішньої доброти, жіночності, тепла та гарячого прагнення, щоб у всіх все було добре. Чи не тому серед донорів Сумського центру служби крові так багато сумських красунь? Вони  щиро намагаються врятувати людські життя, які залежать від зданої ними крові. Це – найвищий вияв добра і милосердя. 

Невідомо, чи справді краса здатна врятувати світ, але це точно під силу доброті. Донори СОЦСК щодня змінюють світ для тих, хто видужує завдяки донорській крові.

І якщо світ не врятує доброта, що ще може його врятувати? Тому запрошуємо всіх відзначити початок весни і жіноче свято у стінах СОЦСК.

Чекаємо вас для участі в акції «Доброта врятує світ», яка буде проходити з 1 по 11 березня в Сумському обласному центрі служби крові за адресою: м.Суми, пров.  Громадянський, 2. Номер гарячої лінії - 050 307 8094.

Переглядів: 673 |
Всього коментарів: 0