Головна » 2017 » Лютий » 28 » «Діти – це наше майбутнє. Хотілося б, щоб воно було здоровим…»
09:27
«Діти – це наше майбутнє. Хотілося б, щоб воно було здоровим…»

24 лютого до СОЦСК вже вдруге завітали працівниці Сумського обласного центру зайнятості.  Спробувавши свої сили в донорстві напередодні професійного свята, вони вирішили продовжувати цю діяльність, адже кров потрібна онкохворим дітям постійно.

– Ми прийшли і як соціально відповідальні громадяни, і як соціальна служба, - каже заступник директора обласного центру зайнятості Лідія Павлик. – Діти – це наше майбутнє. Хотілося б, щоб воно було здоровим, щоб наша кров допомогла в цьому. Сьогодні прийшли здавати кров всі ті, хто був минулого разу і переконався, що це просто і безпечно. Може, ще якась організація підтримає нашу акцію – адже це дуже важлива справа.

– У нас у всіх є діти, і ми розуміємо, як це страшно, коли вони тяжко хворіють, - каже провідний юрисконсульт центру зайнятості Яна Крамар. – І ми приходимо сюди, бо  нам дуже хочеться якось  їм допомогти .

– Онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні завжди потребує донорської крові, - розповідає завідуючий відділенням заготівлі крові СОЦСК Владислав Світайло. – Благодійні донори – це можливість безкоштовно  забезпечувати дітей препаратами крові, яких вони потребують.  Тому ми щиро вдячні всім, хто долучається до донорства, щоб допомогти іншим.

Переглядів: 746 |
Всього коментарів: 0