Головна » 2017 » Квітень » 10 » Добра справа до світлого свята
12:48
Добра справа до світлого свята

Завтра християни святкують Благовіщення Діви Марії. Це світле свято надії  по-особливому відзначають члени Сумської обласної організації Аграрної партії України. Більше 20 з них приїхали до Сумського обласного центру служби крові, щоб допомогти онкохворим дітям здолати смертельну хворобу.

– Аграрна партія приділяє особливу увагу підтримці соціальних проектів, - каже керівник обласного осередку партії Сергій Карпенко. – І сьогодні ми вирішили допомогти онкохворим дітям, які постійно потребують переливань великої кількості донорської крові для того, щоб жити. Адже діти – це наше майбутнє, і майбутнє нашої землі, то хто ж, як не ми, допоможе їм сьогодні і зараз? Ми вже не вперше проводимо таку акцію, і сподіваємося, що зможемо допомагати дітям і надалі.

Частина аграріїв вже мала досвід донорства, але для більшості – це перша кроводача.

– Я ніколи не здавав кров раніше, - говорить Євген Міщенко. – Але зараз нам запропонували взяти участь у благодійній акції, підтримати хворих дітей, тому я тут. Я вважаю, ми робимо добру справу, яку повинні робити. Така наша громадянська позиція.

– Коли твоя кров може комусь допомогти – виникає особливе відчуття, - розповідає Тетяна Непийвода. – У мене є діти, є внучка – і я розумію, яке це горе, коли в сім’ю приходить така хвороба. Я буду дуже рада, якщо моя кров допоможе дитині. І як член партії вважаю, що така акція повинна бути регулярною.

– Ми завжди вдячні тим, хто приходить до нас, щоб взяти участь у добрій справі, - каже завідуючий відділенням заготівлі крові СОЦСК Владислав Світайло. – Адже потреба у крові є завжди, її нічим не заміниш. Тому коли  у людей виникають такі ініціативи – це дуже важливо для всього суспільства в цілому.

Переглядів: 549 |
Всього коментарів: 0