Головна » 2017 » Серпень » 31 » «Допомога кров’ю – це прояв найкращих людських почуттів»
08:00
«Допомога кров’ю – це прояв найкращих людських почуттів»

Шосткинський центр служби крові відкрився зовсім недавно, але вже став місцем проведення масових донорських акцій. Його появу сприйняли із захватом не лише шосткинці, а й жителі інших північних районів нашої області. Адже багато з них хотіли стати донорами, однак не могли це зробити через велику відстань до Сум. Тепер же вони можуть реалізувати свою мрію – рятувати людські життя.


В Сумах однією з найактивніших організацій, члени якої часто беруть участь у благодійних донорських акціях, є місцевий осередок ВО «Батьківщина». Не дивно, що і в Шостці одними з перших відвідувачів центру крові стали члени цієї партії. А сьогодні Шосткинська міська організація ВО «Батьківщина» приєдналася до присвяченої Дню Незалежності України акції «Кров – стратегічний ресурс держави», ініційованої Сумським обласним центром служби крові. Протягом дня «батьківщинівці» приходили до Шосткинського центру служби крові, аби стати донорами і тим самим допомогти іншим справитися з тяжкими хворобами.


- Допомога кров’ю – це прояв найкращих людських почуттів, - каже громадський діяч, підприємець, голова осередку ВО «Батьківщина» в м.Шостка Анатолій Крижанівський. – Центр крові у Шостці створений для блага людей. Дуже сподобалося його обладнання і ставлення до донорів, комфорт і безпека тут – на вищому рівні, як для донорів, так і для тих, кому будуть переливати ці компоненти крові. Плануємо продовжувати такі акції, адже ніхто не знає, коли йому потрібна буде допомога.


Новий центр служби крові чекає донорів за адресою: м.Шостка, вул.Знаменська, 6. Час прийому донорів у центрі крові: з 8 до 15 години, вихідні - субота та неділя. Нагадуємо про необхідність дотримання донорської дієти напередодні донації.

Переглядів: 523 |
Всього коментарів: 0