Головна » 2017 » Серпень » 2 » «Кров – стратегічний ресурс держави»
10:08
«Кров – стратегічний ресурс держави»

У серпні Україна відзначає найголовніше свято своєї новітньої історії – День Незалежності. У останні роки він набув особливого значення, адже незалежність нашої країни її громадянам доводиться боронити зі зброєю в руках. У цей час суспільство виявляє особливу згуртованість і готовність до взаємодопомоги. Вона може знаходити практичне втілення різними шляхами, головне – аби ті, хто потребує допомоги і підтримки, її отримали.

На честь свята Сумський обласний центр крові проводить акцію «Кров – стратегічний ресурс держави». Це не просто гарні слова –  від донорської крові залежить життя тисяч людей, і ніхто не знає, коли допомога донорів знадобиться йому чи його близьким. Тому запрошуємо всіх небайдужих сумчан та жителів області долучитися до акції, яка триватиме з 1 по 31 серпня, та поділитися своєю кров’ю з хворими, передусім –дітьми, що перебувають у відділенні онкогематології Сумської обласної дитячої лікарні.

Давайте відзначимо свято доброю справою, важливою для країни!

Чекаємо вас за адресою: Суми, пров. Громадянський, 2, у будні дні – з 7.00 до 20.00, у суботу – з 7.00 до 16.00.  Подробиці – за тел. 050 307-80-94.

Переглядів: 407 |
Всього коментарів: 0