Головна » 2017 » Травень » 23 » Сумчани здали кров для онкохворих дітей
14:10
Сумчани здали кров для онкохворих дітей

19 травня небайдужі сумчани завітали до СОЦСК, щоб в черговий раз допомогти хворим дітям в ході акції «Непереможна кров».

– Ми планували сьогодні здати кров для хлопчика, який потрапив у ДТП, - розповідає громадський активіст Володимир Швець. – Але йому, на жаль, наша допомога вже не потрібна. Однак в Сумах потребують крові  багато інших дітей. І ми продовжуємо здавати кров, щоб вони могли отримати її безкоштовно.

– Добрі справи не повинні обмежуватися одним вчинком, - каже представник місцевої організації партії «УКРОП» Олександр Гриценюк. – Це має бути постійний процес. І ми будемо не лише самі регулярно здавати кров, а й прикладати зусилля, щоб залучити до донорства якнайбільше людей.

– Ми щиро вдячні тим сумчанам, які приходять до нас, щоб допомогти безкоштовно забезпечити кров’ю онкохворих дітей і дати їм надію на життя, - говорить завідуючий відділенням заготівлі крові СОЦСК Владислав Світайло. – Адже кров не можна замінити ніяким іншим медичним препаратом, а цим дітям потрібно дуже багато переливань крові, щоб одужати.

Переглядів: 565 |
Всього коментарів: 0