Головна » 2017 » Листопад » 21 » Центр служби крові відкривається у Конотопі
14:15
Центр служби крові відкривається у Конотопі

Конотоп – відоме древнє козацьке місто, жителі якого ніколи не здавалися перед труднощами. І сьогодні тут живуть мужні і сердечні люди, працює багато підприємств, місто розвивається.
На жаль, Конотоп знаходиться на значній відстані від Сум, а тому його жителі не могли реалізувати своє прагнення допомагати іншим, здаючи компоненти крові для лікування своїх земляків. Але цю перешкоду подолано – 22 листопада у Конотопі відкривається структурний підрозділ Сумського обласного центру крові.
У Конотопському центрі служби крові жителі міста та прилеглих районів зможуть здавати плазму в найсучасніших умовах. Рівень безпеки цього закладу відповідає високим європейським стандартам, впровадженим у СОЦСК. Тут буде таке ж обладнання, як в обласному центрі і таке ж якісне обстеження донорів на найвищому рівні.
З нагоди відкриття виплати за плазму СТАНОВЛЯТЬ:
650 мл плазми – 245 грн
750 мл плазми – 283 грн
800 мл плазми – 302 грн
(В тому числі ПДФО та ВЗ)
Донорам також компенсується вартість обіду. УВАГА! Донори отримують два законні оплачувані вихідні. При собі мати паспорт та ідентифікаційний код
Перед донацією – обов’язкове дотримання дієти! За три доби до здачі компонентів крові не вживати анальгетики, за дві доби - алкоголю, за добу - жирного, смаженого, копченостей, молочних продуктів, яєць. У день донації - легкий дієтичний сніданок.
Вітаємо конотопчан з відкриттям нового медичного закладу європейського зразка і чекаємо за адресою: м.Конотоп, вул. Червоної Калини, 11.Час прийому донорів: 8.00-15.00, у будні. Телефон гарячої лінії 050 307 80 94.

Переглядів: 691 |
Всього коментарів: 0