Головна » 2017 » Листопад » 29

Вже незабаром – найочікуваніші зимові свята. Це час для радості, чарівної казки, а також милосердя та добрих справ. Далеко не всі діти зможуть прийти на новорічні ранки у школах та дитсадках і отримати подарунки. Деякі з них проводять свята у лікарнях – адже у хвороби не буває свят. І доки ми будемо збиратися в теплих і радісних домівках за святковим столом, до лікарень будуть все так же привозити жертв нещасних випадків, там залишатимуться онкохворі та пацієнти з захворюваннями крові, у яких може будь-якої хвилини з’явитися необхідність у терміновому переливанні.

Просмотров: 553 | Дата: 29.11.2017

  Донорська кров – завжди потрібна. Її чекають онкохворі і жертви катастроф, поранені і породіллі. Донорські традиції, які вже народилися в Сумах, мають особливе значення для порятунку людських життів. Один з найчисельніших донорських рухів у обласному центрі утворили християни протестантських церков, які не лише самі регулярно здають кров на благодійній основі, а й залучають до цього колег і знайомих. Найчастіше здають для онкохворих дітей – адже пацієнтам обласної дитячої лікарні необхідні багато чисельні переливання крові в період лікування, це їх єдиний шанс на одужання. Допомога благодійних донорів дає можливість забезпечити дітей препаратами крові безкоштовно.

Просмотров: 486 | Дата: 29.11.2017

Роменське відділення Сумського обласного центру служби крові, обладнане за найвищими стандартами, розпочало свою роботу лише два місяці тому – але в ньому проходить вже друга місцева благодійна акція, організована небайдужими роменчанами. В ході першої жителі міста та району збирали кошти, отримані за здачу плазми, щоб придбати теплі речі для захисників України, що несуть службу в зоні АТО.
А протягом останніх двох тижнів жителі міста та району як донори збирають кошти на лікування восьмикласника Роменської школи №4 Кліма Ярмоленко

Просмотров: 464 | Дата: 29.11.2017

Старшокласники – активна і допитлива частина суспільства. Вони намагаються за час навчання якнайбільше дізнатися про доросле життя та інтереси, щоб вибрати собі життєвий напрямок та справу до душі на наступні роки. І особливо приємно, коли цей інтерес стосується суспільно важливих справ, адже через кілька років саме від цих молодих людей буде залежати шлях розвитку нашої країни.

Просмотров: 488 | Дата: 29.11.2017