Головна » 2017 » Листопад » 29 » «Новорічний Миколай»
10:50
«Новорічний Миколай»

Вже незабаром – найочікуваніші зимові свята. Це час для радості, чарівної казки, а також милосердя та добрих справ. Далеко не всі діти зможуть прийти на новорічні ранки у школах та дитсадках і отримати подарунки. Деякі з них проводять свята у лікарнях – адже у хвороби не буває свят. І доки ми будемо збиратися в теплих і радісних домівках за святковим столом, до лікарень будуть все так же привозити жертв нещасних випадків, там залишатимуться онкохворі та пацієнти з захворюваннями крові, у яких може будь-якої хвилини з’явитися необхідність у терміновому переливанні.
Донорська кров… Вона важливіша за будь-які святкові подарунки, адже для хворих – це життя та можливість одужання. Не можна допустити, щоб пацієнти, які потребують переливань, не отримали їх лише тому, що у нас свята і вихідні.
Тому Сумський обласний центр служби крові з 28 листопада по 30 грудня оголошує благодійну донорську акцію «Новорічний Миколай». Її мета – не лише забезпечити поточні потреби лікарень (які під кінець року значно зросли з-за проблем з фінансуванням), але й зібрати резерв на святкові вихідні дні на початку січня, коли більшість донорів порушують необхідну дієту і не можуть здати кров при терміновій потребі.
Препарати крові – це найцінніші ліки, адже їх неможливо виготовити штучно. Кров’ю можна тільки поділитися. Долучайтеся до доброї справи – і нехай Господь та Святий Миколай віддячать вам сторицею за врятовані життя.
Чекаємо вас за адресою:
М.Суми, пров.Громадянський, 2 в будні– з 7.00 до 20.00, в суботу – з 8.00 до 16.00.
Як правильно готуватися до здачі крові, читайте на нашому сайті http://socsk.org/ або дізнавайтеся по телефону гарячої лінії 050 307 8094.
Донори з районів можуть приєднатися до акції у відділеннях Центру служби крові у Шостці, Ромнах та Конотопі.

Переглядів: 552 |
Всього коментарів: 0