Головна » 2017 » Вересень » 13 » «Сумчанине, твоя кров – рятівна!»
13:24
«Сумчанине, твоя кров – рятівна!»

Що може бути важливішим за порятунок людського життя? Воно не має ціни, адже кожна людина – то цілий Всесвіт. Його потрібно вберегти за будь-яку ціну! Робити це можна по-різному. Хтось допомагає жертвам аварій, пожеж і катастроф на місці події, хтось доправляє їх у лікарню і бореться за їх життя біля операційного столу, хтось допомагає купити необхідні ліки чи навіть просто їжу. А донори задля порятунку інших віддають свою кров.
 

Кров – один з найважливіших лікарських засобів, адже її неможливо створити штучно, замінити хімічними препаратами. І тому людські життя в стаціонарах і хірургічних відділеннях лікарень напряму залежать від доброї волі донорів, їх небайдужості і бажання долучитися до рятівної справи. Це надзвичайно важлива місія і найбільше добро, яке можна зробити людям. А головне – у ньому завжди є потреба. Бо дорожні пригоди, нещасні випади, складні захворювання, важкі пологи, тяжкі кровотечі трапляються щодня – у тому числі і на Сумщині.


Тому Сумський обласний центр служби крові і громадське об’єднання NOVA КРОВ оголошують безстрокову акцію «Сумчанине, твоя кров – рятівна!», аби нагадати жителям міста про те, як вони можуть будь-якого дня допомогти іншим – і стати для них героєм-рятівником. Чекаємо на вас у СОЦСК за адресою: м.Суми, пров. Громадянський, 2, з 7.00 до 20.00.

Переглядів: 490 |
Всього коментарів: 0