Головна » 2017 » Вересень » 30

Розвиток донорства в області – це завдання державного значення. Такою була головна думка розгляду даного питання на засіданні колегії при голові Сумської обласної державної адміністрації. Як розповіли присутнім у своїх доповідях головний лікар Сумського обласного центру служби крові Світлана Кривцун та директор закладу Наталія Трофименко, місто Суми можна назвати донорською столицею: його жителі активно здають кров, а значить, проходять обстеження на ряд смертельно небезпечних інфекцій. Багато з них є кадровими донорами, а за кількістю донацій на тисячу населення Суми залишили далеко позаду будь-яке місто світу.

Просмотров: 496 | Дата: 30.09.2017

Відкриття філій Сумського обласного центру крові у Шостці і в Ромнах відразу привернуло увагу активної громадськості. Адже донорство – це, передусім, висока соціальна місія, яка не може залишити байдужою свідому частину суспільства.
Особливе місце серед тих, хто виявив найбільший інтерес до високих стандартів якості, впроваджених в СОЦСК, та роботи з донорами у цьому закладі та його філіях зайняли журналісти.

Просмотров: 555 | Дата: 30.09.2017