Головна » 2017 » Червень » 16 » З Днем медика!
12:10
З Днем медика!

Шановні медики Сумщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. День медика – особливий для нас. Адже ні на кого люди не покладають стільки надій і нікому не довіряють більше, ніж медичним працівникам.

Ви – дуже важливі люди держави, адже піклуєтеся про найдорожче – здоровя громадян України. Вшановуючи людей найгуманнішої професії, констатуємо: медичні заклади області наполегливою працею, новаторством, професіоналізмом створили імідж надійних спеціалістів. Вимогливих до себе, чуйних до пацієнтів.

І хоч ваша робота часто буває невдячною або навіть непомітною, ви терпляче і впевнено  виконуєте свою місію: рятувати, повертати людей до повноцінного життя, оберігати їх від тяжких хвороб.

Дорогі наші медики! Дякуємо вам. Міцного здоровя і оптимістичного настрою. Нехай зростає до вас довіра українців. Нехай збільшується турбота держави про людей в білих халатах. Злагоди в роботі колективів, взаєморозуміння та любові у ваших родинах.

Прекрасного вам свята, нових успіхів, невичерпної енергії, духовної сили. Знаємо: робота для вас – стан душі, який обирається назавжди. Хай все буде добре!

 

Переглядів: 464 |
Всього коментарів: 0