Головна » 2017 » Червень » 16

У Всесвітній день донора крові, 14 червня,  в залі ОДА збиралися усміхнені люди, які, здається, випромінюють якусь особливу силу і енергію – донори крові. Найактивніших представників донорських осередків  Сумського машинобудівного НВО, «СумиХімпрому», «Насосенергомашу» та вірян протестантських церков у цей день вітали губернатор Сумщини Микола Клочко, голова обласної ради Володимир Токар, заступник міського голови Степан Пак, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Сергій Бутенко, керівник первинної організації товариства Червоного Хреста України на СМНВО Раїса Волжина та директор Сумського обласного центру служби крові Наталія Трофименко.

Просмотров: 495 | Дата: 16.06.2017

Шановні медики Сумщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. День медика – особливий для нас. Адже ні на кого люди не покладають стільки надій і нікому не довіряють більше, ніж медичним працівникам.

Ви – дуже важливі люди держави, адже піклуєтеся про найдорожче – здоровя громадян України. Вшановуючи людей найгуманнішої професії, констатуємо: медичні заклади області наполегливою працею, новаторством, професіоналізмом створили імідж надійних спеціалістів. Вимогливих до себе, чуйних до пацієнтів.

І хоч ваша робота часто буває невдячною або навіть непомітною, ви терпляче і впевнено  виконуєте свою місію: рятувати, повертати людей до повноцінного життя, оберігати їх від тяжких хвороб.

Дорогі наші медики! Дякуємо вам. Міцного здоровя і оптимістичного настрою. Нехай зростає до вас довіра українців. Нехай збільшується турбота держави про людей в білих халатах. Злагоди в роботі колективів, взаєморозуміння та любові у ваших родинах.

Прекрасного вам свята, нових успіхів, невичерпної енергії, духовної сили. Знаємо: робота для вас – стан душі, який обирається назавжди. Хай все буде добре!

 

Просмотров: 460 | Дата: 16.06.2017