Головна » 2017 » Червень » 6 » З Днем журналіста!
08:20
З Днем журналіста!

Шановне товариство!

Журналістська спільнота Сумщини!

 

Початок літа означений не тільки розквітом природи, її красою, а й приходом шанованих свят. Знаменно, що професійне свято журналістів та Всесвітній день донора крові – поруч. І це не випадковість, а закономірність. Адже допомагати людям – основне кредо і донорів, і журналістів.

Донори заради здоровя і життя віддають кров. Ви – утверджуєте справедливість, піднімаєте болючі і нагальні для суспільства питання своїм гострим і авторитетним словом.

Так, журналісти – вірні і надійні друзі Сумського обласного центру служби крові. Ваші публікації в газетах і на сайтах, телевізійні сюжети і передачі відзначаються професійністю, всебічним висвітленням розвитку донорського руху на теренах Сумщини, умінням «пропустити тему» через серце і душу.

Ваша діяльність активно працює на те, що все більше сумчан стають донорами, поповнюють особливо-патріотичний ресурс держави. Разом з вами ми пишаємося, що Суми – донорська столиця світу. Що такого потужного донорського руху, який існує на Сумщині, немає в жодній країні, жодному місті. Наше спільне завдання – зберегти його і примножити. Разом працюймо на перспективу!

Будьмо і надалі колегами і союзниками. Тримаймо активну громадянську позицію. Напередодні Дня журналіста від себе особисто, від колективу СОЦСК бажаю вам нових висот у вашій нелегкій, але дуже цікавій професії. Подальшої нам співпраці і взаємопідтримки.

Здоровя, творчих досягнень, злагоди, миру. Усе найкраще ви заслужили своїм талантом, сміливістю, працелюбством. Зі святом!

 

Від імені  колективу СОЦСК

Директор Наталія Трофименко                           

 

Переглядів: 546 |
Всього коментарів: 0