Головна » 2017 » Листопад » 1 » «Земля і кров – надія наша, порятунок!»
14:02
«Земля і кров – надія наша, порятунок!»

Щороку в третю неділю листопада Україна відзначає День працівників сільського господарства. Це свято можна вважати по-справжньому народним, воно давно переросло вузькі професійні рамки. Адже Україна, передусім, аграрна держава. Земля – це те, що є основою життя країни в цілому і пересічного українця зокрема. На ній працюють селяни і фермери, сільськогосподарські підприємства. А з того, що дарує нам земля, виробляють свою вкрай важливу для кожного жителя країни продукцію переробні підприємства. І на столах українців з’являються хліб і крупи, молоко, олія, овочі – словом, всі продукти, без яких просто неможливо жити.
Земля – це єдина надійна опора у нашому непростому світі. Вона вертає сторицею вкладені в неї сили, вона підтримує і нагадує про наше коріння, про кров козаків і землеробів, що тече у наших жилах, вона дарує нам хліб, який був і залишається символом родючості землі, символом життя. Земля – це наш порятунок.
Рідна земля і кров – це те, що робить нас сильними і особливими, те, на чому ґрунтується національна ідентичність українців, однією з головних рис яких є взаємодопомога і милосердя.
З 1 по 31 листопада Сумський обласний центр служби крові оголошує благодійну акцію «Земля і кров – надія наша, порятунок!», присвячену Дню працівників сільського господарства. Адже селяни і ті, хто трудиться на землі – це працьовиті, добрі, щирі, віддані люди. Вони здатні на великі справи і на великі вчинки, такі як донорство. Адже це - порятунок для тих, хто потребує переливань крові.
Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до акції і чекаємо за адресою: м.Суми, Громадянський провулок, 2, у Шостці – вул.Знаменська, 6, та у Ромнах - бульвар Московський, 27/1. Номер гарячої лінії - 050 307 8094

Переглядів: 403 |
Всього коментарів: 0