Головна » 2017 » Грудень » 21 » Випуск кишенькових календариків
08:48
Випуск кишенькових календариків

Вже доброю традицією став випуск кишенькових календариків на наступний рік від Сумського обласного центру служби крові. Але цього року вони змінилися - вперше на них розміщено фотографії реальних сумських донорів - людей, які подають приклад допомоги іншим. Моделями для календарів стали лідер донорського руху м.Суми, офіцер Національної поліції, координатор донорського руху сумських християн-протестантів Вячеслав Ганнич (Vyacheslav Gannich) та учасниця донорського руху Nova Krov, психолог, психотерапевт Оксана Мищенко (Mishchenko Oksana).
А ще Оксана - автор дуже гарного допису про донорство, який ми вирішили розмістити тут, адже він по-справжньому надихає на цю благородну місію:
"«Любов, як крила, несе душу, подібно до того, як ноги несуть тіло»(К.фон Сієна)
Донорство - це здібність людини на любов до інших та піклування про них. Адже бути донором - це віддавати частину себе. І віддавати, не очікуючи нічого натомість. Хоча ні....донори очікують від тих хворих, для кого вони здають кров, якнайшвидшого одужання. І тут приходить на думку така здібність, як людяність, доброта. Ах скільки всього доброго та світлого притаманно Донору! Всі ці якості виховуються в першу чергу в родині . І приходячи до Центру служби крові, дивлячись на великі черги тих, хто прийшов здати кров, я радію, що в нас дуже багато гарних сімей і людей з гарним вихованням.
Людина залишається Людиною, коли вона здатна чинити добро."

Переглядів: 433 |
Всього коментарів: 0