Головна » 2017 » Грудень » 21

Відділення гематології і онкології обласної дитячої клінічної лікарні важко назвати радісним місцем. Тут діти в середньому близько року проходять важке та болісне лікування, не залишаючи стін відділення, а потім ще довгий час знаходяться вдома, приїжджаючи до лікарні для обстежень та курсів лікування. Вони часто погано себе почувають, не можуть вийти на вулицю, зустрітися з однолітками, відвідувати масові заходи. Але напередодні Нового року їм, як і звичайним дітям, так хочеться веселощів, розваг і подарунків!

Просмотров: 536 | Дата: 21.12.2017

«Радійте життю». Виставка дитячих малюнків із такою назвою відкрилася у Сумському обласному центрі службі крові. Маленькі пацієнти онкогематологічного відділення у такий спосіб вирішили віддячити закладу, а також всім, хто свого часу поділився із ними часткою своєї крові. Натомість, особливим відвідувачам у Центрі провели цікаву екскурсію, а також розповіли про нову ініціативу центру служби крові - благодійний проект «Місія Добра»

Просмотров: 555 | Дата: 21.12.2017

День Святого Миколая – це пора чудес і подарунків. Дуже важливо цього дня не забути про тих, хто потребує нашої допомоги і підтримки. Тому до Сумського обласного центру служби крові завітали представники ГО «Східний корпус», які протягом кількох днів здаватимуть компоненти крові для пацієнтів онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні. Підтримати акцію СОЦСК «Новорічний Миколай» вирішили близько 20 членів «Східного корпусу» - спортивні молоді люди, які ведуть здоровий спосіб життя і хочуть поділитися власною кров’ю з тими, хто її потребує.

Просмотров: 535 | Дата: 21.12.2017

Святкова пора – це час для того, щоб потурбуватися не лише про себе та своїх близьких, але і про тих, хто перебуває в складних життєвих обставинах та потребує допомоги. Тому Сумський обласний центр служби крові протягом місяця проводить акцію «Новорічний Миколай», щоб створити резерв компонентів крові на період вихідних та свят. Передусім – для маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Сумської обласної дитячої клінічної лікарні, які потребують багаточисельних переливань компонентів крові у період лікування.

Просмотров: 479 | Дата: 21.12.2017

Вже доброю традицією став випуск кишенькових календариків на наступний рік від Сумського обласного центру служби крові. Але цього року вони змінилися - вперше на них розміщено фотографії реальних сумських донорів - людей, які подають приклад допомоги іншим. Моделями для календарів стали лідер донорського руху м.Суми, офіцер Національної поліції, координатор донорського руху сумських християн-протестантів Вячеслав Ганнич (Vyacheslav Gannich) та учасниця донорського руху Nova Krov, психолог, психотерапевт Оксана Мищенко (Mishchenko Oksana).

Просмотров: 431 | Дата: 21.12.2017