Головна » 2017 » Грудень » 07

5 грудня – міжнародний день волонтера. Для України це – особливе свято, адже в нашій країні волонтери опікуються низкою найважливіших для суспільства питань. Одним із них є донорство крові, яка має вирішальне значення для лікування хворих.
Постійними учасниками благодійних акцій, які проходять у Сумському обласному центрі крові, є члени міського осередку ВО «Батьківщина» та ВМГО «Батьківщина молода». Для них донорство стало вже доброю традицією – тож і святковий день батьківщинівці відзначили масовою благодійною акцією на користь онкохворих дітей.

Просмотров: 431 | Дата: 07.12.2017

5 грудня у Сумському обласному центрі крові розпочалася акція студентів Сумського медичного коледжу, присвячена Міжнародному дню волонтера. Протягом трьох днів студенти приходитимуть до СОЦСК за розробленим для них графіком, щоб безкоштовно здати кров для онкохворих дітей. Для учбового закладу акція «Донор – це не тільки слово» є традиційною, адже багато майбутніх медиків, досягнувши 18-річного віку, стають донорами. За безоплатну здачу крові вони отримують не лише передбачені законом вихідні, але й бали до особистого студентського рейтингу. Адже адміністрація закладу переконана, що дієве співчуття і милосердя – це одна з головних рис для медичного працівника, і її потрібно виховувати ще на етапі навчання.

Просмотров: 505 | Дата: 07.12.2017